Elektriciteit is ingewikkeld, daarom dient het door een deskundig bedrijf geinstalleerd te worden. Maar het kan altijd eens voorkomen dat ineens de elektriciteit uitvalt, of er zich een storing voordoet.

Elektro Installatietechniek Theunissen in Venlo biedt haar klanten, binnen een regio van 25 km een 24-uurs Storing-service, dit betekent, mocht de storing telefonisch niet verholpen kunnen worden, Elektro Theunissen Venlo binnen 12 uur bij u ter plaatse zal zijn voor onderzoek naar de storing. Uiteraard streven wij ernaar binnen 1 of enkele uren bij u ter plaatse te zijn, maar na kantoortijden geldt de 24-uurs service.

Wat zijn de kosten van een storing?
De kosten voor storing zijn €. 95,00 incl. BTW. Wij berekenen geen voorrijkosten (in regio Venlo) en geen kleinmateriaal. Bij onderzoek naar uw storing wordt u geheel vrijblijvend geadviseerd over de status van de elektro installatie in uw woning of bedrijfspand. De eventuele reistijd wordt meegenomen in het storingstarief.

Mocht het oplossen van de storing / reparatie langer duren dan 1 uur dan wordt voor elk volgend uur ons uurtarief van € 52,50 excl btw berekend. M.u.v. zon-, feest- en bijzondere dagen, dan geldt een aangepast uurtarief  van € 82,50 excl btw.

Hoe komt het dat er zich een storing voordoet?
Het kan zijn dat er meerdere apparaten op een bepaalde groep aangesloten zijn waardoor de meterkast ‘ afslaat’. Meestal kunt u dit (bij de nieuwe meterkasten) zelf oplossen door het elektrisch apparaat uit te schakelen en in de meterkast te kijken welke groep er uitgeschakeld is, en deze weer in te schakelen. Maar het kan ook zijn dat er iets anders aan de hand is. Dan is het wel zo fijn dat u terecht kunt bij een Elektro-deskundige welke u hierbij kan helpen, in de avonduren of in de weekenden.

Elektro Venlo (Elektro Installatietechniek) Theunissen
Stefan Theunissen