Er zijn talloze aanbieders van laadpalen voor elektrische auto’s. Zelfs bedrijven die geen oorsprong hebben in installatietechniek zijn in deze groeiende markt gesprongen. Met een erkende installateur loopt u in ieder geval geen risico’s: de aansluiting op uw meterkast en de bekabeling van de laadpaal zal vakkundig en met garantie gebeuren.

In hoofdlijnen zijn er twee soorten laadpalen: met en zonder vaste laadpalen. Bij veel auto’s wordt er een laadkabel meegeleverd, dus dan is een laadpaal zonder kabel afdoende. Uiteraard zijn er nog vele andere varianten, bijvoorbeeld met meer laadvermogen (meestal 3 fase, 380V), een dubbele aansluiting of extra beveiliging. Per type auto kan bovendien de stekker aansluiting verschillen. Elektro Theunissen Venlo, gespecialiseerd en erkend installateur, maakt u graag wegwijs in de vele mogelijkheden!

Wanneer u een laadpaal wilt aanschaffen, bestaat er de kans dat u subsidie kunt krijgen. De fiscale ondersteuning van de overheid geldt doorgaans zowel op de laadpaal als de installatie. Ook op lokaal niveau zijn er gemeenten of regio die laadpalen subsidiëren. Elektro Theunissen Venlo zoekt het graag voor u uit.

Als particulier mag u altijd een laadpaal plaatsen op eigen terrein, of in uw garage.

Laadpaal
Laadpaal

Elektro Venlo (Elektro Installatietechniek) Theunissen
Stefan Theunissen